Despre noi Cariere Promotii Întrebari frecvente Parteneri Dealeri Kawasaki Contact Contul Meu | Căutare Kawasaki Engines
Kawasaki Engines
Home Panouri automatizare Datakom

Panouri automatizare Datakom

Compania DATAKOM a fost fondata in 1988, initial ca o companie ce furniza consultanta in domeniul designului de electronice.

Din 1994, compania si-a schimbat strategia si a inceput sa proiecteze si sa produca propriile produse. In scurt timp, Datakom a devenit unul din cei mai importanti producatori din lume in sectorul de dispozitive electronice pentru generatoare de curent. 

In prezent DATAKOM este producatorul de astfel de dispozitive cu cel mai mare portofoliu de produse. Aceasta gama cuprinde :

Comforex Constanta, in calitate de reprezentant DATAKOM in Romania, va ofera toata gama de produse Datakom Electronics Engineering, in plus va oferim consultanta in alegerea celui mai potrivit produs pentru necesitatile dumneavoastra, asistenta tehnica, montaj, instalare, mentenanta, service specializat. 

Cel mai nou serviciu cu care venim in intampinarea dumneavostra este monitorizarea permanenta a generatorului dumneavoastra prin montarea unui echipament ce permite monitorizarea generatorului la distanta prin internet. Incredintandu-ne monitorizarea generatorului dumneavoastra printr-un abonament lunar, va reduceti cheltuielile de intretinere si reparatii.

Noi vom sti in permanenta daca apar defectiuni, nefunctionalitati ale senzorilor, motorului, scurgeri de lichide din motor si chiar furturi de carburant din rezervor si vom actiona rapid in vederea remedierii lor in cel mai scurt timp si cu costuri scazute pentru dumneavoastra.